Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
чи є бажаючі писати статті про театр?
Форум Буквоїда > Книги та їхні автори > Книголюби і буквожери
богдан
Привіт!!!!!!!! чи є бажаючі писати статті про театр, історичні або критичні чи ще якісь? є можливість друку Ваших матеріалів!
silverworld
Это действительно удивляет.
Tavianu
(богдан @ Aug 20 2009, 06:36 AM) *
Привіт!!!!!!!! чи є бажаючі писати статті про театр, історичні або критичні чи ще якісь? є можливість друку Ваших матеріалів!

Є бажаючі. Що від мене необхідно?
Олена Рачковська
(Tavianu @ Aug 31 2009, 10:14 AM) *
Є бажаючі. Що від мене необхідно?

Це чудово! А що конкретно Ви можете запрорпонувати? Точніше Вас цікавить....Бо з нашого боку було б добре щоби Ви писали кротику на вистави,відгуки,або якісь історичні статті...чи може якісь цікавинки з життя театру...а взагалі добре булоб зустрітися чи зідзвонитися... Мій телефон:80975518791,або адреса:polishchukbogdan@gmail.com або: journal_koza@ukr.net
(Я Поліщук Богдан,вибачте що пишу від Оленки, просто забув пароль....) І ще один важливий момент, на превеликий жаль покищо платити гонорари я не маю можливості, оскільки всі гроші вкладаю у друк журналу, тож якщо у Вас не зникло після цього бажання співпраці я буду Вам дуже вдячний!!!!!!!!!!!!!!!!!
Наташа
(богдан @ Aug 20 2009, 06:36 AM) *

Наталка
так є! я би хотіла займатися подібною роботою. що для цього потрібно ?
smile.gif
Олена Рачковська
(Наталка @ Sep 13 2009, 11:51 AM) *
так є! я би хотіла займатися подібною роботою. що для цього потрібно ?
smile.gif

Привіт!!!!!!!!!!!трохи раніше я вже писав і свій телефон і адресу...таж можна якось зконтактуватись...а ще ось що,якщо маєш якийсь готовий матеріал то надсилай або дзвони... якщо ні то я пропоную такі теми:рецензії на вистави(різних театрів, наприклад зараз мене цікавить "Дві квітки кольору індіго" і може щось із пе`мєр),ще цікавлять історичні статті, можна якогось іронічного характеру, наприклад дослідити театральний буфет і його зміни, або як коли одягалися в театр, або про традицію домашніх вистав .....і ще якісь цікавинки...Ще цікавить творчість театральних художників, минулого і сучасності...і народний театр! а взагалі треба написати текст і надіслати або передати при зустрічі мені...чекаю відповіді... ДЯКУЮ
Олена Рачковська
Привіт!!!!!!!!!!!!!!дякую за відповіді!!!!!!!!трохи вище ми вже вказували телефони й пошту , тож можна звертатись...Будемо раді!!!!!!!!!!якщо є якийсь готовий матеріал надсилайте або дзвоніть і ми зустрінемось(якщо Ви у Києві)якщо готового матеріалу ще нема пропонуємо такі теми: рецензії на вистави різних театрів, зараз нас цікавить "Дві квітки кольору індіго" й прем`єри нового сезону... Ще цікавлять історичні статті, ну хоч би й про те що коли як їли в театральних буфетах, або як одягались у театр в який час,як заповнювали антракт... ще дуже цікавить народний театр,або творчість театральних художників... ну і всі Ваші пропозиціі....чекаємо на відповідь Богдан та Оленка
Олена Рачковська
Всі бажаючі придбати журнал звертайтеся: Київ Арт-кафе “Купідон” на вул. Пушкінській 1-3/5, “Могилянська книгарня” Контрактова пл. 4, в галереї ім. О.Замостян вул. Іллінська 9, “Украінська книгарня” тц”Навігатор” пл.Слави, Кафе “Антресоль” б-р Тараса Шевченка 2.
Guest_ЯНА_*
Доброго дня я Яна....я журналістка яка пише статті на різні теми.....це мій телефон зв"яжіться зі мною 0662947284 або dobraiyana@mail.ru

Дякую на перед....буду чекати від вас будь-якої інфомації. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ярослав
Я дуже хочу писати про театр) Театр - це найбільша моя любов після літератури та філософії) Богдане, а у вас є сайт? Як називається ваш журнал? Де його можна придбати? (Вибачте, якщо повторюю питання, бо не читав усього форуму)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.