Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Українська Літературна Енциклопедія
Форум Буквоїда > Комерція не для всіх > Книжкова барахолка
алмаз
Куплю 4-й том Української Літературної Енциклопедії.
Леся
Скажіть, будь ласка, у якому році вийшов 4-й том Літературної енциклопедії?
алмаз
(Леся @ Jun 2 2009, 10:53 AM) *
Скажіть, будь ласка, у якому році вийшов 4-й том Літературної енциклопедії?

Чесно кажучи, я не знаю, в якому році, але коли ви запитали то засумнівалася і подивилася у Вікіпедії. Там згадується лише про три томи, але коли я купувала третій а це було давно, то казали, що четвертий має ось-ось вийти, а за ним і п"ятий. Здивована, що так видання затягнулося. може хтось знає, коли буде наступний том і де його можна буде купити?
Юрій Бохан
3-й том Української Літературної Енциклопедії вийшов 1995 року, на тому видання припинило своє існування (ІМГО - я мав передплату, мені пояснили, що 4-го більше не буде ). Відповідно до плану Держкомтелерадіо "Українська книга" на 2009 рік заплановано видання 1-го тому Української Літературної Енциклопедії у 5-и томах (головний редактор - Жулинський).
Леся
Мені дуже прикро, але четвертий том не вийшов. Я просто цікавилася, бо думала, що щось пропустила.
Сьогодні це уточнила там, де він мав вийти - шкода sad.gif
localfire
Українська кров - українським дітям

У вівторок, 17 лютого Рівненська міська організація ВО "Свобода" проведе акцію "Українська кров - українським дітям". "Свободівці" здадуть кров для дітей, хворих на лейкемію, що лікуються в гематологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні.

Наступним буде Запоріжжя.
sergeybezzub
хворим з пентограмами на лобі завжди мариться ворог - в кожному слові, в кожнім русі...а це просто до них прийшли санітари

Коли українська кров в Запоріжжі знадобиться, я повідомлю.
_САША_
А що там в Українській Літературній Енциклопедії. я чув цікава книга. Я то зараз читаю журнал "Дніпро".
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.