Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хто популярний письменник в Україні?
Форум Буквоїда > Книги та їхні автори > Літератори і не тільки
007
Нарід!
Проводжу неформальне соціологічне опитування: "Хто є популярним письменником в Україні?"

Моя версія:

Андрій Курков
Лада Лузіна
Марія Матіос
Люко Дашвар
Сергій Жадан

Пропонуйте свої варіанти!
step
(7 @ May 24 2009, 08:31 AM) *
Нарід!
Проводжу неформальне соціологічне опитування: "Хто є популярним письменником в Україні?"

Моя версія:

Андрій Курков
Лада Лузіна
Марія Матіос
Люко Дашвар
Сергій Жадан

Найпопулярніший український письменник лише один - Лесь Подрев"янський. Усі інші - імітатори
таня
(step @ May 24 2009, 08:00 AM) *
Найпопулярніший український письменник лише один - Лесь Подрев"янський. Усі інші - імітатори

В Україні повно популярних письменників, було б лише в народу бажання читати. Причому, на будь-який смак, стиль, вік. Я думаю, що це дуже добре, бо література, як і будь-який вид мистецтва, повинна сприяти відпочинку, розслабленню, релаксу, рівно так само, як прищеплювати серйозне, вчити. Людина сама по собі різна, тому і потребує різного навіть у короткому проміжку часу. Всі названі письменники популярні, кожен - у своєму колі читачів. Я б виділилв Марію Матіос, але з нею не розслабишся. Вона пише дуже сильно, теми в неї болючі, дуже серйозні. Андрій Курков - безперечно, талант. Та й інші, названі в списку. Лада Лузіна щоразу умудряється на новий шедевр. Мені подобається Ірен Роздобудько, Іван Андрусяк, Лариса Денисенко, Леонід Кононович. У кожного з них є гарні твори.
marta
(7 @ May 24 2009, 07:31 AM) *
Нарід!

Моя версія:

Андрій Курков
Лада Лузіна
Марія Матіос
Люко Дашвар
Сергій Жадан

Ви намагаєтесь штучно розворушити форум? Мені здається, і теми знайдуться для обговорення, і пересваряться всі, і будуть шукати істину. Все як у всіх. Тільки потрібно трохи часу. Тому заспокойтеся і чекайте цікавих тем.
українець
1. Юрій Андрухович
2. Оксана Забужко
3. Сергій Жадан
4. Любко Дереш
5. Андрій Курков
6. Лада Лузіна
7. Ірена Карпа
таня
(marta @ May 26 2009, 07:50 AM) *
Ви намагаєтесь штучно розворушити форум? Мені здається, і теми знайдуться для обговорення, і пересваряться всі, і будуть шукати істину. Все як у всіх. Тільки потрібно трохи часу. Тому заспокойтеся і чекайте цікавих тем.

А чому Ви вважаєте, що це нецікаве запитання? Люди читають книжки, відкривають нових авторів, інші можуть цього просто не помітити. Є дуже цікаві автори і цікаві книжки. Як про них дізнатися? Від інших - і це правильно. Як би критично Ви ставились до таких запитань, з часом все ж таки визнаєте, що мода виникає не в голові одного, а в масах, і що є - хочете чи ні - мода на захоплення, на авторів, на книжки. Мода читати - класно, модний автор - також добре. Це той, хто пише про життя таким, яким воно є зараз. Нехай читають люди. Ви би, краще, сказали, кого Ви зараз, приміром, читаєте із задоволенням. І кожен, хто може, щоб сказав це. Так і будуються справжні рейтинги, не штучні.
Корвін
(таня @ May 31 2009, 06:13 PM) *
А чому Ви вважаєте, що це нецікаве запитання? Люди читають книжки, відкривають нових авторів, інші можуть цього просто не помітити. Є дуже цікаві автори і цікаві книжки. Як про них дізнатися? Від інших - і це правильно. Як би критично Ви ставились до таких запитань, з часом все ж таки визнаєте, що мода виникає не в голові одного, а в масах, і що є - хочете чи ні - мода на захоплення, на авторів, на книжки. Мода читати - класно, модний автор - також добре. Це той, хто пише про життя таким, яким воно є зараз. Нехай читають люди. Ви би, краще, сказали, кого Ви зараз, приміром, читаєте із задоволенням. І кожен, хто може, щоб сказав це. Так і будуються справжні рейтинги, не штучні.

В дечому я з таньою згоден-в тому, що в кожного є своя думка і свій смак.
Мені, наприклад, подобаються Марина і Сергій Дяченко.
FelixDaCat
Сергiй Жадан smile.gif. 100%

доречі вчора у друга натикнувся на журнал Дніпро, цікавенький журнал, є що почитати.
marzhan
Натрапив на блог Земля Мамаїв http://mamajkraj.blogspot.com/ ?!?! Хто чув цього автора.
Butika
Любко Дереш, Марія Матіос, Андрій Курков....
Добре, що люди знають про журнал "Дніпро" smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.