(кліп @ May 17 2009, 10:58 PM)

А хіба про жіночі романи пишуть на обкладинках? І тим не менше їх є багато. По моєму для жінок пишуть романів занадто багато. Хто цього не бачить? Погляньте на Петрівці. Романи для дамської сумочки чи інші там серії. спеціально не запам"ятовував назви. Винничук пише для чоловіків, бо у них чоловічий світ і очима чоловіків зображає. Жінки коли читають їх то наче оцінюють чоловічу поведінку або підгглядають за ними. Може декому прицьому даже незручно.
Можливо, читачі і поділяють романи на чоловічі і жіночі, але я для себе не виробила такої культури підходу да книжки. У мене інші критерїї - подобається вона мені в цілому чи ні. Так, було таке, що спеціально купувала книжки для чоловіка, бо йому подобаються, приміром, детективи, але серед них є й такі, що подобаються й мені. З Винничуком - не так (до речі, якщо ця книжка для чоловіків, то мій чоловік її читав приблизно з таким самим сприйняттям, як і я, а чому?). Можливо, було б краще, щоб він написав її не від першої особи. Не те, що в автора серйозний імідж, хоч це також спрацьовує, просто в нього є книжки, які хочеться читати-перечитувати, а в цій він трохи зачепив не свого, мабуть.